TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Czekoladowe słodkości autor:
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Czekoladowe słodkości

torty, ciastka i czekoladki
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 978-83-7660-296-7
Tłumaczenie: Pająk Zofia
Format: 19.5x19.5cm
Liczba stron: 96
Oprawa: Gąbka
Wydanie: 2012 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
24,90 zł 23,70 zł

Przepięknie wydany poradnik z praktycznymi wskazówkami i podstawowymi technikami cukierniczymi każdemu pozwoli cieszyć się niezwykłymi czekoladowymi przysmakami.
Od pysznego ciastka z kremem po klasyczny budyń, od niezapomnianego tortu Sachera po najsmaczniejsze pralinki – w książce przedstawiono wiele tajemnic związanych z przygotowywaniem wielkich czekoladowych deserów.

Czekoladowa kremówka
Ciastka syberyjskie
Tort Boneur
Bavarese z białą czekoladą
Profiterole
Czarne trufle
Cremino kawowe
Zupa czekoladowa z lodami imbirowymi.
Ta książka może być także wspaniałym prezentem na wiele okazji.

Odbiorcy:
- miłośnicy czekolady, zwłaszcza ci lubiący samodzielnie przygotowywać pyszne słodkości
- osoby szukające niezobowiązującego upominku.
Dlaczego warto przeczytać tę książkę:
- zawiera podstawowe informacje o czekoladzie i kakao, pozwalające jak najlepiej wykorzystać ich walory smakowe i uniknąć błędów w przygotowywaniu czekoladowych deserów
- proponowane przepisy są proste, a jednocześnie zaskakują wyrafinowanym efektem
- staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Kwidzyn akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier