TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Kuchnia PRL-u w Chicago autor: Chodkowski Czesław
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Kuchnia PRL-u w Chicago

Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 978-83-652-3908-2
Format: 14.4x23.5cm
Liczba stron: 312
Oprawa: Twarda
Wydanie: 1, 2019 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
56,00 zł 53,20 zł

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Kwidzyn akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier