TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Mięso i inne przysmaki z ogniska autor: Bothe Carsten
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Mięso i inne przysmaki z ogniska

(oryginalnie: Auf offenem Feuer. Grillen, Braten, Kochen)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Multico
ISBN: 978-83-7073-762-7
Tłumaczenie: Mazur Krystyna
Format: 15.0x21.5cm
Liczba stron: 120
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2017 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
35,00 zł 33,30 zł

Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.

Przeczytaj i wypróbuj!

• Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
• Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
• Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
• Jak gotować i piec na ogniu
• 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej

Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Kwidzyn akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier